Inreda verandan

Äntligen är den klar, verandan, och det är inredningsdags. Vi diskuterade och funderade massor innan vi kom fram till att vi skulle bygga en veranda istället för soldäck eller inglasat uterum. En veranda blir liksom det bästa av två världar. Den har mer själ än ett inglasat uterum men fyller samma funktion. Sagt och gjort, vi ansökte om bygglov, fick det beviljat och skulle sätta igång. Och vad händer då? Jo då bryter min andra hälft benet under en korpmatch i fotboll. Gamla uvar ska inte tro att de är Zlatan helt enkelt. Maken blev väl omhändertagen av en konsultläkare på ortopeden och jag tyckte att det var väldigt praktiskt att sätta honom med en dator och begära in offerter från olika byggföretag. När han ändå var sjukskriven och skulle ta det lugnt liksom. Det hela löste sig på bästa sätt, verandan är färdig och frågar du mig är det nu det roliga börjar. Mot närmaste möbelvaruhus från Småland och några loppisar för inköp!

Veranda är det bästa av två världar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *