Snyggt födelsedagskalas

Det är något riktigt spännande och roligt med att anordna en tillställning inför ett födelsedagskalas. Utöver möjligheten att dekorera vackra tårtor och bakelser, så är dukningen något som många lägger en stor vikt på. Man vill gärna att det ska finnas ett tema på kalaset, oavsett om det handlar om ett 40-års firande eller ett barnkalas för 10 åringen. Ett smart sätt att få in snygg design i sin dukning är att lägga fokus på skålar för dessert. Desserten är vanligtvis det som de allra flesta människor väntar på och självklart vill man att porslinet ska vara lika snyggt och tilltalande som desserten själv. Skålar finns i många olika färger, storlekar och former, så det råder inga tvivel om att du kommer hitta skålar som passar kalaset perfekt. Vill man ta dukningen ett steg längre kan man använda skålarna som ”gjutformar” och istället satsa på skålar gjorda helt i choklad.

Vackra skålar gör dukningen roligare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *